Tipy na dárky last minute

Tipy na dárky last minute

Máme tu druhou adventní neděli a Vánoce se nám kvapem blíží. Pokud i Vy patříte mezi chronické loudy, stejně jako já, a jste s nákupem vánočních dárků tak trochu pozadu, bude se Vám můj článek jistě hodit. Vybrala jsem pro Vás pár tipů na dárky tak, aby si na své přišel každý člen rodiny. A pokud si objednáte do pondělí 10. prosince, měly by Vám tyto dárky (i když jejich doručování bude letos nepochybně opět velmi náročné) dorazit v pořádku do Vánoc.

Jaké produkty jsem pro Vás tedy vybrala? Vítaným dárkem pro každou ženu vždy byla, je a bude kvalitní kosmetika. Sada dvou úžasných krémů – denního a nočního – z kolekce Luxorské zlato obsahuje nejen mimořádně ceněný a doslova zázračný olej z oříšků Sacha Inchi, ale také vysoký podíl vitaminu E a hodnotných omega-3 mastných kyselin. Báječným voňavým překvapením může být i originální parfémová voda a sprchový gel z řady Body Language s okouzlující elegantní vůní.

krémy

Pamatujete si, jak Vaše babička vždy měla na pohovce nebo křesle deku, aby se čalouněný nábytek ochránil a co nejdéle vydržel jako nový? Myslím si, že tento zvyk mají starší lidé i dnes. Právě pro ně je určený tento praktický přehoz na křeslo. Chrání opěrnou i sedací plochu a také područky. Výrazná, dekorativní, a přesto velmi vkusná barva bordó oživí a osvěží každý interiér.

Nejen muži – kutilové ocení univerzální skládací pilku. Její kvalitní, ocelově tvrdá čepel, je vždy zárukou přesného a bezpečného řezu. Výhodou tohoto nářadí je, že se při běžném používání nemusí brousit. Můžete s ní řezat kov, dřevo, dlaždice, kámen, keramiku a různé umělé hmoty.

Pokud chcete svým dětem udělat opravdu radost, pořiďte jim pravé indiánské týpí. Určitě si vzpomenete, jak jste se v dětství nejraději ze všeho někam schovávali, stavěli různé bunkry z dek apod. Díky tomuto šikovnému skládacímu stanu budou mít Vaše děti vždy možnost báječného úkrytu a soukromí. Lze jej použít doma i venku, vejde se všude. Týpí z polyesterové tkaniny a plastovou konstrukcí má rozměry 124 x 76 cm a je dodáváno v praktické přenosné tašce o velikosti 52 x 14 cm.

Pokud si nejste jistí vyloženě osobním dárkem, každého člena rodiny určitě potěší spočinout v novém, krásném a pohodlném ložním prádle. Například model DELUX ORNAMENT, který je vyroben z velmi jemné bavlněné tkaniny. Bude se Vám spát jako na zámku. K ložní soupravě v klasických rozměrech můžete pořídit i povlak na polštářek o velikosti 40 x 40 cm.

Kvalitní bavlněné povlečení udělá určitě radost i dětem, obzvláště pokud na něm budou roztomilí lední medvědi pod hvězdnou oblohou. Krásná tmavomodrá barva a motiv, dokonale určený po sladké usínání, Vás budou motivovat k vyprávění o ledních medvědech a vymýšlení nezapomenutelných příběhů na dobrou noc!

A o letošních Vánocích pro Vás máme ještě jednu báječnou novinku, kterou je možnost prodloužené záruky vrácení peněz, pokud nejste s vybraným zbožím z nějakého důvodu zcela spokojeni. Nyní máte možnost nám ho vrátit v lhůtě až 100 dní, a to za pouhých 49 Kč. Zboží nám tak můžete vrátit do 100 dnů od převzetí (lhůta začíná dnem následujícím po doručení zboží). Mělo by být v původním obalu, úplné, nepoužité a nepoškozené. Tuto extra výhodu můžete zaškrtnout v košíku během objednávky.

Kdy nakupujete vánoční dárky Vy? Střádáte je po celý rok nebo naopak oceníte tyto tipy na dárky na poslední chvíli?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.