Společnost PackWay převzala cenu Czech Superbrands Awards 2018

Společnost PackWay převzala cenu Czech Superbrands Awards 2018

Superbrands je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Titul Superbrands je znakem speciálního postavení a uznáním mimořádné pozice značky na lokálním trhu. Získávají jej značky s vynikající pověstí, se kterými si zákazníci spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah.

logo Superbrands

Od svého vzniku ve Velké Británii si projekt získal celosvětové uznání a dnes je cena Superbrands hodnocena jako ocenění, které na základě sjednocených kritérií a metod každoročně identifikuje nejlepší z nejlepších značek ve více než 90 státech na 5 kontinentech.

V České republice je program Czech Superbrands aktivní již šestým rokem a za dobu své existence si vydobyl prestižní postavení. I letos vybral ty nejúspěšnější značky z více než milionu, jež jsou na českém trhu registrovány.

Získat ocenění Superbrands mohou opravdu jen ti nejlepší. K tomu slouží nezávislé tříkolové poměřování napříč desítkami kategorií, přičemž důraz je kladen na jejich obchodní výsledky, odborný pohled komise expertů Brand Council nebo v případě spotřebitelských značek i na průzkum mezi spotřebiteli. V řadách komise Brand Council zasedá 31 profesionálů z oblasti obchodu, komunikace, marketingu a dalších oborů, aby tak posoudili hodnotu nominovaných značek.

Právo užívat pečeť kvality Superbrands si letos odneslo 56 obchodních značek, z nichž 38 získalo titul spotřebitelská super značka, Consumer Superbrands, a dalších 18 si odneslo B2B titul – Business Superbrands.

Již čtvrtým rokem byla také vyhlášena kategorie SUPERSON – Superbrands Osobnost roku, jež je udělováno na základě nominací odborné poroty Brand Council a návazně o vítězi rozhoduje veřejnost v rámci celorepublikového průzkumu GfK mezi 3000 respondenty. V letošním ročníku se držitelem tohoto titulu stala snowboardistka a alpská lyžařka Ester Ledecká.

Ocenění Honorary Superbrands 2018 pro charitativní značky a nadace získala značka Dobrý Anděl, která pomáhá dětem s vážnými onemocněními, jakými jsou cystická fibróza, nemoc motýlích křídel či onkologická onemocnění a tento titul si v historii českých Superbrands odnesla z galavečera již podruhé.

 

Naše společnost byla nominována a poté oceněna titulem Czech Superbrands Business 2018

Jsme velice rádi, že se nám podařilo získat tuto cenu a být mezi ostatními známými a silnými značkami působícími na českém a mezinárodním trhu. Byla tím oceněna nejen naše aktuální činnost, ale i firemní vize, kterou máme a kterou chceme v následujících letech naplňovat.

Toto ocenění patří nejen vedení, ale všem zaměstnancům, kteří vidí smysl v práci, kterou je potřeba vykonat, abychom se drželi našeho směru a cíle uspět nejen teď, ale také v budoucnu. Přáli bychom si, aby naše společnost byla připravena i na různé výkyvy a změny, ale především na všechny zajímavé příležitosti, které trh a prostředí přinášejí.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.