Slavíme 50 let. Oslavujte s námi!

Slavíme 50 let. Oslavujte s námi!

První zásilkový obchod v Čechách vznikl pod názvem Magnet již v roce 1967 a na jeho platformě dodnes úspěšně funguje několik oblíbených značek. V dnešní době, kdy firmy vznikají a zanikají často v řádu několika měsíců, je oslava 50 let od založení společnosti pro mnohé až neuvěřitelné číslo.

V hektické současnosti je takto stabilní firma skutečnou raritou. Společnost s dnešním názvem Cemod byla, je a jistě ještě dlouho bude, stálicí a jistotou nejen pro statisíce věrných zákazníků, ale také pro bezmála 150 zaměstnanců, z nichž někteří v ní pracují i několik desítek let.

Za našimi úspěchy stojí především věrnost vás, zákazníků, ale také to, že jsme se vždy snažili nákupy u nás nějak zpestřit například poctivými soutěžemi s možností vyhrát velice atraktivní ceny.

50.let

Toto výjimečné jubileum v délce půl století, je rozhodně důvodem k velké oslavě. Byli bychom velmi rádi, kdybyste slavili s námi a proto jsme pro vás připravili originální publikaci o historii našeho zásilkového obchodu. Brožura je plná zajímavých informací, do

bových fotografií, zajímavostí, ale i různých výhod a slev. A naleznete zde také Velkou jubilejní hru o 250.000 Kč. Originální publikaci si můžete objednat zde.

Záměrem našeho podnikání je kromě obchodních výsledků také podpora potřebných, jako jsou děti a senioři. Proto jsme už řadu let hlavním podporovatelem Nadačního fondu Zdeňky Žádníkové. I o tom se více dozvíte v této naší krásné jubilejní brožuře.

A co bychom si do dalších let nejvíce přáli? Přinášet radost, zábavu, spoustu novinek a především i nadále představovat pro všechny naše zákazníky příjemné nákupy z pohodlí domova. Vážíme toho, že jsme spolu!



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.