Proč nakupovat u Magnet 3Pagen?

Proč nakupovat u Magnet 3Pagen?

Značka Magnet 3Pagen působí na českém trhu úspěšně již dvanáctým rokem. Nosným sortimentem jsou praktické předměty do domácnosti, pomocníci do kuchyně, na zahradu, produkty pro zdraví a dobrou kondici a také velký výběr dekorací vztahujících se ke každému ročnímu období i různým svátkům. Katalogy vycházejí každý měsíc a aktuální nabídku naleznete také na webových stránkách. Nakupování v našem zásilkovém obchodě má řadu výhod, které jsem pro Vás shrnula v dnešním příspěvku.

Jednou z hlavních výhod je široká nabídka zboží za velmi výhodné ceny. Obrovský výběr z tisíců položek jak na internetu, tak v papírových katalozích, které jsou – samozřejmě – zdarma, můžete zakončit online objednávkou v jakoukoli denní a noční dobru nebo, pokud máte raději osobní kontakt, i přes telefon. Naše milé, vstřícné a vysoce profesionální operátorky jsou tu pro Vás denně ve všední dny od 7 hodin od rána až do 20 hodin večer a také v sobotu od 8 do 16 hodin.

Nezanedbatelným důvodem pro nakupování u nás je i možnost výběru a objednání z klidu a pohodlí domova. V dnešní uspěchané době je čas tou nejdůležitější veličinou. Čas, který chceme trávit při odpočinku a se svými blízkými, nikoli pobíháním po nákupech. Pokud se tedy rozhodnete pro objednání u Magnet 3Pagen, můžete to provést kdykoli chcete a nemusíte přitom vůbec nikam chodit.

Nákupy u Magnet 3PagenVelmi komfortní jsou i různé způsoby doručení, kdy si můžete vybrat mezi dodáním zásilky prostřednictvím České pošty, přepravní služby PPL nebo si zvolit příslušné výdejní místo, kterých je v současné době již přes 1500. Také placení je u nás mimořádně pohodlné a lze si vybrat mezi online bankovním převodem nebo platbou na dobírku, kterou můžete provést i platební kartou při převzetí.

Zajímavou výhodou je také dodání zboží bez poštovného u objednávek nad 1500 Kč. A tento výhodný způsob také velmi často nabízíme i u menších objednávek v našich speciálních akcích, o kterých můžete být informováni jako první, pokud se přihlásíte k odběru našeho newsletteru. Při přihlášení navíc obdržíte krásný dárek v hodnotě 500 Kč.

newsletteru se nedozvíte pouze o akcích „bez poštovného“, ale také o výhodných slevách, nových kolekcích a zajímavých soutěžích, kterých pro Vás během roku vyhlašujeme velké množství.

U nás, v zásilkovém obchodě Magnet 3Pagen, máte také záruku vrácení peněz. Pokud nejste s dodaným zbožím spokojeni, můžete jej vrátit s požadavkem na výměnu nebo na zaslání peněz zpět.

Bez zajímavosti není pro Vás, jako pro zákazníky, ani udělení prestižního ocenění Czech Superbrands Business 2018, které jsme získali mezi ostatními známými a silnými značkami působícími na českém a mezinárodním trhu. Je to ocenění naší dlouholeté snahy o poctivé a slušné obchodování a korektní vztahy se zákazníky i dalšími obchodními partnery.

Těšíme se na Vaše objednávky a přejeme Vám všem šťastný a pohodový nový rok 2019! Dali jste si nějaké cíle do nového roku?



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.