Provoňte svůj domov levandulí!

Provoňte svůj domov levandulí!

Také milujete levanduli? Při malé anketě na toto téma jsem ve svém okolí zjistila, že snad není člověk, který by tuto krásnou a voňavou květinu neměl rád. Ať už to je její vzhled nebo vůně, levandule je prostě oblíbená. Já jsem dnes pro Vás vybrala produkty, které se jí všechny nějak týkají. Jsou to jak užitné, tak dekorační předměty a samozřejmě také kosmetika a drogerie. Levandule je zkrátka královnou bylinek, protože nejenom pomáhá, ale díky svým krásným fialovým květům také zdobí.

„Levandulová“ konvička se šálkem mne upoutala na první pohled. Lze ji použít na jakýkoli horký nápoj, kávu, čaj nebo kakao. Vzor levandule je velmi jemný a vkusný, takže tahle souprava může buď ozdobit Vaši kuchyni nebo se případně stát i okouzlujícím dárkem.

Pokud máte rádi v interiéru dekor levandule, pak se Vám určitě budou líbit naše keramické zvlhčovače vzduchu. Dodáváme dva kusy s háčky k zavěšení. A mám pro Vás také báječný tip pro jejich využití mimo topnou sezónu. Použijte je jako vázy. Na stolku u zdi nebo na komodě budou vypadat moc hezky.

Možná máte v bytě koutek, který byste rádi ozdobili, ale nevíte stále jak. Může to být i tmavší místo, kde by živá květina nepřežila. Pak pro Vás mám výborný tip, kterým je kytice levandule v jutovém obalu. Upoutá pozornost svou jednoduchou elegancí a vypadá jako skutečná. Můžete ji využít také jako dárek, třeba když není čas koupit květiny živé. Tahle navíc Vám ani Vašim přátelům nikdy nezvadne.

Pomalu se přesouváme do koupelny, kde vůně i vzor levandule najde velmi široké uplatnění. Vyzkoušejte box na papírové kapesníčky. Stačí jen doplňovat papírové náplně.

Pro příjemný výstup z vany případně na ranní vstup na chladnou dlažbu toalety si můžete dopřát měkoučké koupelnové koberečky v designu s levandulemi. Nádherně vypadají a rozmazlí Vaše chodidla vysokým vlasem. Jejich údržba je velmi snadná, mohou se prát v pračce.

Do ložnice se bude perfektně hodit stylový polštář plněný pravými květy levandule přímo z Provence. Jeho jemná vůně blahodárně působí na zklidnění organismu a ve světě je považována za nejpřirozenější lék proti nespavosti. Pro posílení účinku je možné využít také levandulový polštářový sprej nebo roll-on s levandulí, kterými se potírají spánky a zápěstí.

Levandulový olej nebo mýdlo, to jsou poměrně běžné produkty z této voňavé květiny a koupíte je téměř všude. Ale víte, že u nás si můžete koupit například i čistič potrubí nebo tyčinky na čištění odpadů s levandulovou vůní? Nebo vůni do vysavače, čistič oken, odvlhčovač s tabletami a osvěžovač vzduchu?

Na konec jsem si nechala něco, bez čeho neudělám doslova ani krok. Určitě nejsem sama, koho často přepadají nepříjemné bolesti hlavy. Proto nevycházím bez tabletek, které mi v těchto případech pomáhají. A protože jsem žena a mám ráda krásné věci, pořídila jsem si tuto lékovku s motivem levandule. Je v ušlechtilém stříbrném vzhledu a působí jako by sem připlula časem z minulého století. Vejde se nejen do každé kabelky, ale i do každé kapsy.

A co Vy? Máte rádi motiv a vůni levandule nebo dáváte přednost jiné oblíbené bylince? Napište nám do komentářů, budeme se těšit na Vaše názory.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.