Kouzla podpůrného prádla

<strong>Kouzla podpůrného prádla</strong>

Obliba podpůrného prádla je už mnoho let stále na vzestupu, bez rozdílu pohlaví. Již dávno není stahovací a podpůrné prádlo určeno pouze ženám.

Co je účelem podpůrného prádla?

Je to nejen samotné zeštíhlení, ale zejména vytvarování důležitých partií. Pokud zvolíte vhodné stahovací nebo podpůrné prádlo, které zakryje nedokonalosti a pozvedne přednosti, je to rázem na vaší postavě znát. Takové prádlo vyhladí a vyladí siluetu tak, že pod šaty není vidět. To je žádoucí například u večerních šatů. Obrysy spodního prádla nebo pokrčený textil by mohl výrazně narušit celkový dojem.

Jaké prádlo bude pro vás ideální?

Aby prádlo plnilo svůj účel, je třeba zvolit správnou velikost. Odpovídající velkost je ta, kterou běžně nosíte. Rozhodně si nepořizujte velikost menší nebo větší. V případě menší velikosti byste se do prádla mohli obtížně dostávat a větší prádlo by také neplnilo požadovanou funkci. Stahovací kalhotky využijete nejen pro vytvarování postavy, ale velmi dobře poslouží i po operacích břicha, a dokonce jsou skvělou podporou ochablého svalstva po porodu. Mezi další výhody stahovacího a kompresního prádla patří i jeho vliv na žilní a lymfatický systém. Dokonce jsou vhodné i jako prevence celulitidy.

Kompresní návleky a punčochy

Jedná se o velmi důležité kousky, které mají za cíl stahovat končetiny. Kompresí dochází k povzbuzení činnosti krevního oběhu a tím se do svalů dostává více kyslíku. Kompresní podkolenky a návleky ocení zejména ti, kteří mají sedavé zaměstnání nebo trpí na otoky nohou a křečové žíly. Snižují pocit unavených a těžkých nohou. Jsou vhodné při cestování jako prevence proti vzniku trombózy. Při dlouhém sezení a stání je ocení i zdravotnický personál.

Vyberte si prádlo u nás

Z naší nabídky jsme pro vás tentokrát vybrali různé druhy podpůrného a zeštíhlujícího prádla: