Jak zabavit děti o prázdninách?

Jak zabavit děti o prázdninách?

Prázdniny ještě neskončily a vám už docházejí nápady na dětské hry? Stále ještě máme zásobu nových her, které pro vás a vaše děti budou příjemným zpestřením.

Klidná a příjemná zábava i pro jednotlivce

Ať je venku deštivo nebo svítí sluníčko, domeček plný kreslicích potřeb se hodí vždy. Kromě pastelek, fixů a voskovek obsahuje také tužku, gumu, ořezávátko a lepidlo rozpustné ve vodě.

Pro malé i velké kreslíře máme nachystanou sadu 48 pastelek v textilním zavinovacím pouzdru. Sada obsahuje mnoho různých barevných odstínů a každý si tak přijde na své.

K odpočinkovým zábavám patří i celosvětově oblíbené puzzle. Poskládejte si puzzle s kočičkami nebo s překrásně barevnými motýly. Aby každý složený kousek zůstal na svém místě a pohromadě, máme pro vás skvělou podložku pod puzzle. Rozdělané puzzle bez pohybu dílků jednoduše srolujete i s podložkou a vrátíte se k němu, až budete chtít.

Aktivní zábava pro týmy i jednotlivce

Potřebujete-li aktivnější druh zábavy, oceníte hru v házení míčků na terč. Měkké a lehké míčky jsou opatřené suchým zipem, aby se na terči snadno udržely. Díky tomu jsou zcela bezpečné.

Mezi oblíbené rodinné hry patří také  nástěnná házecí hra nebo házecí hra s kroužky. Hry můžete hrát v týmech, ale i jako jednotliví hráči.

Nejmenší děti zabavíte veselým minibowlingem s kuželkami v barvách berušek nebo kuželkami v podobě žabiček.

Stolní hry a hlavolamy

Tyto hry patří mezi obzvlášť zábavné zpestření. Klasická desková hra Halma je ideální i na cesty a její výhodou jsou zapichovací hrací figurky, které se nepřevrhnou a neskutálí.

Velkou zábavu si užijete u společenské vyvažovací hry, která je skutečnou výzvou pro malé i velké hráče. Hráč, který umístí poslední židličku na věž vyhrává. U této hry využijete jistotu v rukou a smysl pro rovnováhu.

Opravdu vzrušující hra plná kombinací pro všechny stratégy je Rummicub. Je určená pro 2 – 4 hráče a hrací kameny s příslušenstvím jsou uložené ve vysoce kvalitním koženém kufříku.

Jistě znáte generacemi oblíbenou hru v kostky? Uzavíratelný pohár z umělé kůže má vnitřní fleecovou podšívku a míchající se kostky získávají tichý a sytý zvuk.

Pro nadšence, kteří si rádi lámou hlavu a mají trpělivost, je přímo dělaná sada 12 kovových hlavolamů.

Jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších deskových her je bezesporu domino. Verze v XXL provedení obsahuje 28 kamenů a snadno si ji zahrajete doma i venku.

Hry mají neuvěřitelnou schopnost zabavit děti i dospělé na dlouhé hodiny, a proto směle do toho.