Jak na červenou barvu v interiéru?

Jak na červenou barvu v interiéru?

Červená je barvou lásky, energie, vášně a štěstí. Do interiéru vnese teplo a příjemnou atmosféru, nesmí se to s ní ale přehnat. Podívejte se, na jakých místech se bude červená barva u vás doma vyjímat nejlépe.

Červená rozproudí krev v žilách

Výrazné tóny červené zvyšují krevní tlak, zrychlují tep i dýchání. Pokud vás tedy trápí nízký krevní tlak, je pro vás červená v interiéru skvělou volbou. S červenou začněte u vás v kuchyni, kde hezky vynikne červená dóza na kávu. Červená rychlovarná konvice vám připraví horkou vodu a ke kávě si pak můžete připravit něco dobrého na zub v univerzální troubě s retro designem.

Nezapomeňte ani na obývák

Červená se hodí především do tmavších pokojů orientovaných na sever. Tahle barva vám dodá pořádnou dávku energie, navíc interiér „zahřeje“. Díky červené totiž budete místnost vnímat o něco tepleji. Natáhněte proto na vaši sedačku červený potah, který celou místnost v mžiku rozzáří. Skvělým doplňkem do obýváku, na balkon nebo na terasu je červený závěs z korálků. Milovníci květin pak určitě ocení kytici červených muškátů, které nevyžadují žádnou speciální péči.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.