Interiér s plody podzimu

Interiér s plody podzimu

Nevím jak Vy, ale já mám podzim ze všech ročních období nejraději. A když se povede babí léto a v září je ještě krásně, pak to opravdu nemá chybu. Sluníčko ještě hřeje, ale už nepálí, všechno je vyhřáté, listí zlátne a my sklízíme plody. Plody podzimu jsou nejenom krásně barevné, ale i velmi zdravé. Jablka, hrušky, švestky, šípky, jeřabiny… Všechno se dá v naší kuchyni skvěle využít. Všechny ty výborné kompoty, džemy, šťávy či likéry, to je jako slunce uchované v láhvích na horší zimní časy.

Nosíte doma bačkory či pantofle? Jistě nějaké máte, ale stejně jako já je ne vždy důsledně nosíte. A proč také, když na kobercích nejsou třeba a na pohovce už vůbec ne. Ale když pak chvíli stojíte na chladné dlažbě u kuchyňské linky, zebou Vás nohy.

Vyřešte to jako já šikovným kuchyňským kobercem s originálním motivem červených jablek a skořice na dřevěných prknech. Tento barevný koberec oživí každou kuchyni. Je velmi kvalitní a odolný proti skvrnám.

Krásu podzimní přírody vnese do Vašeho domova také závěsná dekorace bohatě zdobená jablky, barevnými bobulemi a květy hortenzie. Bude se báječně vyjímat nejen doma na stěně, ale třeba i na vstupních dveřích.

Pokud máte stejně jako já rádi kousky s nádechem indiánského léta, pak je tato kytice osvětlená 20 LED diodami pro Vás přesně to pravé. Je zdobená barevným podzimním listím a borovými šiškami. Kvalitně provedenou dekoraci z textilu a plastu stačí jen lehce otřít vlhkým hadříkem a je stále jako nová. Kytice má 48 cm a můžete ji umístit do libovolného typu vázy nebo třeba do rustikálního džbánku.

Krásnou podzimní ozdobou jsou také dva svícny v podobě jablek. Realistické dekorace se hodí do každého interiéru. Doporučuji Vám objednat si k nim rovnou i šest kusů čajových svíček s nádhernou jablečnou vůní.

A máme i podobný svícen ve tvaru jablíčka s veselým obličejem, který udělá radost nejen dětem. Jeho teplé světlo a milý úsměv šíří dobrou náladu a pohodu.

Také můj poslední tip na dekoraci ve stylu babího léta je v roztomilém dětském duchu. Je to malý ptáček sedící na jablku. Na stole, na okenním parapetu, polici nebo příborníku, tam všude po Vás bude šibalsky pokukovat a vytvářet příjemnou atmosféru.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.