Dýňové dekorace nikdy neomrzí

Dýňové dekorace nikdy neomrzí

I když Halloween není zrovna český svátek, jeho obliba u nás v posledních letech stále roste. Určitě za to může i nesporný půvab dýní, jejichž sytá oranžová barva dokáže prozářit i pošmourné podzimní dny. Ale abychom si své domovy vyzdobili dýňovými dekoracemi, nemusíme být vůbec vyznavači této anglosaské tradice. Protože dýně nepatří jen Halloweenu, ale i našemu českému podzimu. Vybrala jsem pro Vás pár tipů na výzdobu bytu, domu i zahrady, snad se Vám budou líbit.

První věc, kterou Vy i Vaše návštěvy vidíte, jsou vstupní dveře. A právě na ně je určená tato veselá dekorace z textilu a slámy, která každého uvítá svým úsměvem. Barevně sladěné stužky vkusně ozdobí především dřevěné dveře, ale nejen je.

Na stůl, příborník nebo poličku je určená LED lampa ve tvaru dýně s originálním strukturovaným povrchem. Díky třem knoflíkovým bateriím, které jsou součástí dodávky, a šetrným LED diodám Vám tato svítilna bude svítit velmi jasně a velmi dlouho.

Také květinové aranžmá s dýní je určené k ozdobě stolů a dalších nábytkových ploch. Pestrobarevná dýně zde plní funkci vázy a vkusná kytice z travin, květin, bobulí a barevného listí o výšce 35 cm bude krásně dekorovat každý kout Vašeho domova.

Pokud máte rádi přírodní ozdoby, pak Vám nesmí chybět tato bohatě zdobená dekorace ve tvaru lastury. Je z přírodního proutí s dýněmi, bobulemi a barevnými listy. Díky svému tvaru se bude výborně hodit například na komodu, stůl či okenní parapet.

A protože je ještě pořád relativně hezké počasí, můžeme si pár ozdob ve tvaru dýní pořídit i na balkón, terasu nebo zahradu. Solární světla jsou v našem sortimentu velmi oblíbeným produktem. Svítící dýně krásně osvětlí Vaši skalku nebo zahradní chodníček. Přes den jednoduše akumuluje denní světlo, aby pak večer její rozzářená tvář úsporně prosvětlila Vaši zahradu.

Ozdobnou textilní dýni, kterou Vám chci doporučit jako další, budete muset umístit někam, kde neprší. Bude jí to slušet třeba někde pod stříškou, u vchodových dveří nebo v altánu. Je velmi hezky zpracovaná se střídavými plochami sytě oranžového a vzorovaného materiálu.

A mým posledním tipem pro Vás je roztomilý svícen ve tvaru panenky s dýněmi. Tato dekorace se bude hodit i jako malý milý dárek. S vonnou čajovou svíčkou vytvoří příjemnou a útulnou atmosféru.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.