Hřejivé prvky v interiéru

Hřejivé prvky v interiéru

Současné chladné dny nás doslova zahánějí dovnitř a nutí nás k příjemnému lenošení. Samozřejmě o víkendu rádi podnikneme malou procházku, ale leden prostě není vhodným měsícem na delší natož celodenní výšlapy. Po chvíli venku se velmi rádi vracíme do svých vyhřátých bytů a domů. Já Vám dnes poradím, jak doma opticky přidat na tepelné pohodě. Stačí zvolit správné barvy, materiály a vzory a Váš domov bude dýchat ještě větším teplem a bude Vás lépe hýčkat svou hřejivou náručí.

Pokud chcete do svého interiéru vnést ještě více tepla, doporučuji Vám se zaměřit na bytové doplňky v teplých barvách jako jsou ohnivá červená, čokoládová hnědá, bordó, tmavě žlutá a oranžová. Příkladem využití barev v interiérů mohou být například přehozy, deky, polštáře, koberce a podsedáky.

Praktický přehoz na křeslo, jeho sedací a opěrnou plochu + područky, v příjemném odstínu bordó nejen chrání přetěžovaná místa před oděrem a skvrnami, ale také skvěle vypadá a dodá místnosti útulnou hřejivou atmosféru.

Podobnou službu udělá také měkká flísová deka, kterou můžete snadno, pomocí zipu a patentů, přetvořit v příjemný domácí kabát. Zachumlejte se a vychutnejte hřejivý komfort této deky ve vkusné kombinaci teplých barev. Kvalitní flís můžete snadno prát do 40 stupňů. V zimním období je takový doplněk opravdu nepostradatelný.

Když zahřát, tak od podlahy. Každý prostor zateplí nadčasový běhoun v hezkém barevném designu s grafickými motivy. Prohřeje podlahu, udělá dobrý první dojem a také je mimořádně odolný vůči skvrnám. A když se přece jenom zašpiní, tak se velmi snadno čistí.

Nejen barvy, ale i vzory mohou Váš domov příjemně zateplit. Motivy bohatě kvetoucích květin v ohnivých barvách jsou nejen krásné na pohled, ale dokáží dodat interiéru i hřejivou atmosféru. Například sametově měkká souprava do koupelny a na WC s motivy růží a hebkostí semiše.

Ložnici zase zútulní a prohřeje nápadné povlečení z vysoce kvalitní bavlny s velkými rudými květy a rafinovaným přechodem barev. Mimořádně hebký a příjemně prodyšný materiál Vám umožní přímo fantastický odpočinek. Ložní souprava disponuje velmi praktickým zapínáním na zip.

Když se u stolu posadíte na měkký vatovaný podsedák, je to příjemné a pohodlné již samo o sobě. A když mají podsedáky navíc ještě krásné barvy jako je červená nebo žlutá, pak lákají k usednutí o to více.

Na závěr jsem si pro Vás nechala opravdové lahůdky. Jednou z nich je „ohnivý“ LED polštář, který praská a plane jako skutečný otevřený oheň a šíří kolem sebe okouzlující hřejivou atmosféru. Podobně funguje i originální LED lucerna, která je výbornou alternativou k opravdovému krbu. Stačí stisknout tlačítko a plameny se rozhoří bez nebezpečí požáru. Dokonalá simulace ohně. Lucernu můžete postavit nebo zavěsit.  



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.