Březen, za kamna vlezem

Březen, za kamna vlezem

I když zima letos za moc nestála a sněhové nadílky jsme se dočkali jenom na horách, a to ještě poskrovnu, o jaru se zatím úplně mluvit nedá. Obzvláště rána, večery a noci jsou pořád hodně chladné. Proto Vám možná přijde vhod pár tipů, jak se zahřát doma i venku. Přelom zima a jara je také obdobím zvýšeného rizika nachlazení či přímo chřipkové epidemie. Takže nezapomeňte, hodně vitamínů, pohyb na čerstvém vzduchu a kvalitní odpočinek, prostě všechny ty obecně známé rady.   

V téhle roční době se Vám při jakémkoli pobytu venku, ať už kratším či delším, bude hodit kvalitní pláštěnka. Je krásně lehká a skladná, vejde se i do malého batůžku či kabelky a je ideální ochranou proti náhlým rozmarům počasí. Pláštěnka je vybavena kapucí a postranními patentkami a má univerzální vzhled i velikost, takže je určená jako pro muže, tak pro ženy.

Další skvělým tipem do vlhkého počasí jsou moderní polstrované kotníkové holínky. Nabízím Vám dvě trendy provedení: leopardí potisk nebo vzor červeno-černé skotské kostky. Tyhle botky Vás opravdu zahřejí, protože mají uvnitř speciální hřejivou vrstvu. Disponují i malým podpatkem o výšce cca 2 cm. Vaše nohy tak budou vždycky v suchu a teple i za velmi špatného počasí.

Takže se určitě nenechte odradit malým deštíkem a vyrazte na výlet v každém počasí. Vezměte si příklad z obyvatel Skandinávie, kteří se pohybují venku doslova za každého počasí a dle různých průzkumů jsou nejzdravějšími a nejšťastnějšími národy vůbec.  

I když už máte určitě připravené své oblíbené jarní outfity, nezapomeňte je doplnit módní vestou. Já Vám nabízím tento model v příjemné jarní pastelové barvě. Vesta je z čisté bavlny, v prodlouženém střihu o délce cca 74 cm se zapínáním na zip. Praktický límec má šňůrku na stažení. Když si k ní pořídíte stylový šál v hodících se barvách, budete připravena i na nenadálé ochlazení nebo chladnější vítr.

Po návratu z procházky, vyvětraní a unavení, se určitě rádi stulíte s hrnkem teplého čaje do hřejivé náruče pohovky. Aby byl Váš odpočinek ještě příjemnější, zachumlejte se do hřejivé flísové deky. Našla jsem pro Vás vkusný model s dekorativním květinovým ornamentem. Rozmazlí Vás svou hřejivostí a lehkostí. Deka má hezké ozdobné lemování a díky její příznivé ceně nejí problém zakoupit si dva i více kousků, aby měl každý člen rodiny svou.

Přechodné období bývá někdy náročné i proto, že se v domech s centrálním vytápěním přestává topit. Pro takové případy máme jistě všichni připravená nějaká malá topná tělesa na elektřinu. A abychom nepropálili kalhoty, můžeme si pomoci ještě pořádnou dekou. Tento kostkovaný exemplář je mimořádně hřejivý, a navíc se dá pomocí patentů zapnout na teplý domácí kabát. Takže se můžete úplně celí schovat.

A když si navíc pod hřejivou deku obléknete flanelově jemnou domácí soupravu se stylovým žakárovým vzorem, chlad už nebude mít nejmenší šanci. Horní díl, bunda, má rafinovaný střih, který nechá vyniknout ženské tvary. Zapíná se vpředu na zip, který vede až po praktický stojáček. Univerzální jednobarevné kalhoty s pasem do gumy jsou pak úžasné pohodlné.

Užijte si krásné březnové dny i příjemné večery plné odpočinku a relaxace!



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.