5 tipů, jak připravit pokožku na podzim

5 tipů, jak připravit pokožku na podzim

Na podzim naše pokožka bojuje s prudkou změnou teplot, která má na svědomí vysušenou pleť a drobné žilky v obličeji. Podívejte se, jak o svoji pokožku během sychravého počasí pečovat.

Zbavte se odumřelých buněk

Večer po důkladném odlíčení použijte peeling, který si poradí se starými částečkami kůže. Kosmetické přípravky se pak do pokožky mnohem lépe vstřebají a budou lépe účinkovat. Peeling naneste na celý obličej a masírujte postupně čelo, nos, tváře a bradu. Vaše pleť bude dokonale vyčištěná a prokrvená.

Dopřejte pleti výživu

Po vyčištění pleti se vrhněte na její vyživení. Použijte noční krém s výtažky z kaviáru, který účinně bojuje proti vráskám. Skvělou volbou je také krém s kyselinou hyaluronovou. Tato přírodní látka pleť regeneruje, vypíná a dodává jí mladistvý vzhled.

Pečujte i o ruce a nohy                                       

Pořádnou výživu si zaslouží i ostatní části těla. Vezměte si na pomoc kosmetickou sadu s arganovým olejem a dopřejte svým rukám a nohám tento malý zázrak, který obsahuje 80 % nenasycených mastných kyselin a vysoký podíl vitamínu E. Pro vláčnější pokožku celého těla pak použijte krém s částečkami pravého zlata.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.