5 věcí, které by vám v kabelce neměly chybět

5 věcí, které by vám v kabelce neměly chybět

Co byste kromě peněženky, klíčů a telefonu měla mít vždy při sobě? Podívejte se na náš seznam věcí, které se zkrátka hodí nosit v kabelce.

  1. Balzám na rty a rtěnka

Nenechte nic náhodě a dopřejte vašim rtům pravidelnou hydrataci. Pořiďte si kvalitní balzám na rty a nezapomeňte ani na rtěnku. Aby se vám jelení lůj nebo lesk na rty lépe nanášel, dejte si do kabelky i kapesní zrcátko, díky kterému budou vaše tahy přesné.

  • Voňavka

Parfém je neviditelný, ale nezbytný a nenahraditelný módní doplněk,“ řekla kdysi Coco Chanel a my souhlasíme. Mějte oblíbenou vůni v kabelce a podtrhněte svou osobnost několikrát za den. Pokud se vám nechce nosit s sebou velké balení parfému, přelijte trochu voňavky do malého flakónu.

  • Tabletky na bolest

Nenechte se zaskočit nečekanou bolestí hlavy, zad nebo kloubů. Zásobte se léky proti bolesti, které můžete snadno přenášet v plastovém boxu nebo v pouzdru na léky. Praktičnost pouzdra a velké množství přihrádek oceníte hlavně pokud užíváte prášky pravidelně.

  • Jehla a niť

Čeká vás důležitá schůzka, najednou se vám ale roztrhne rozparek na sukni nebo se vám povolí knoflíček na košili. Buďte připravená na každý možný scénář a zachraňte malou nehodu díky jehle a niti v kabelce. 

  • Hřeben

Ráno před zrcadlem jsou vaše vlasy perfektní. Než ale dorazíte do práce nebo na schůzku, vypadají spíš jako vrabčí hnízdo. Upravte účes poničený větrem pomocí hřebenu, který dodá vašim vlasům objem.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.