4 tipy na aktivní odpočinek

4 tipy na aktivní odpočinek

Objevte pozitivní účinky pohybu na váš organismus a inspirujte se našimi tipy na aktivní odpočinek.

Vydejte se na cyklotúru

Jízda na kole posiluje nohy a podporuje okysličení organismu. Díky pobytu na kole se vám podaří nejen shodit přebytečná kila, ale zlepšíte si také výdrž a nezatížíte si klouby tak jako při běhu. Nasaďte si na kolo tašku, vezměte si oblíbený nápoj a můžete vyrazit na relaxační jízdu přírodními cestičkami.

Začněte s během

Pokud se na vás během uplynulého roku nalepilo několik kil navíc, nejúčinnější cestou, jak se jich zbavit  je právě běh. Při běhu dbejte na kvalitní obuv, která vám poskytne komfort a odpruží vaše klouby, aby se co nejméně namáhaly. Výbornou pomůckou jsou i vložky do bot, díky kterým se vašim chodidlům uleví ještě o něco víc.

Poznejte lesní cestičky na procházce

Chůze je ten nejpřirozenější typ pohybu. Pokud máte problémy s klouby a kolo nebo běh jsou pro vás nepředstavitelné, vsaďte na příjemné procházky. Příroda nabízí spoustu pěkných vyhlídek a čerstvý vzduch. Základem je dobrá obuv a pohodlné oblečení. Abyste si mohli spočítat přesný počet kroků, sáhněte po fitness náramku, který spočítá počet kroků, tepovou frekvenci a dokonce i spálené kalorie.

Vydejte se do lesa se psem

Vezměte svého miláčka na procházku do přírody. Oblečte ho do teplého kabátku a můžete s ním vyrazit na dlouhou cestu plnou zábavy. Dopřejte mu radost z venčení a sebe potěšte zdravotní procházkou. 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.