Zahrada – oblíbené místo k odpočinku

Zahrada – oblíbené místo k odpočinku

Závlaha na prvním místě

Letní zahrada je oblíbené místo k odpočinku i k různým aktivitám. Abychom se mohli těšit z krásné a svěží zeleně, je třeba jí dopřát i dostatek vláhy.

Pro co nejúčinnější závlahu stačí ke každé rostlině zapíchnout kořenový zavlažovač. Díky němu se voda dostane až ke kořenovému balu rostliny a nevsákne do půdy bez užitku.

Věděli jste, že rostliny nemusí trpět žízní ani ve vaší nepřítomnosti? Velmi jednoduchým řešením jsou zavlažovací hroty, které vodu rostlinám dávkují.

Pokud vás nebaví pobíhat s konvičkou od rostliny k rostlině, máme pro vás báječný nápad – zavlažovací sadu. Tento důmyslný a flexibilní modulární systém se postará o to, abyste mohli napájet zálivkou všechny rostliny současně a bez námahy.            

Údržba pro každou zahradu

Nejméně oblíbená činnost na zahradě je odstraňování plevele. Jak se ho zbavit snadno, bez námahy a efektivně? Máme pro vás dokonale praktického pomocníka. Je jím profesionální odstraňovač odolného plevele. S jeho pomocí vytrhnete snadno a rychle plevel i s kořeny.

Sekání trávníku je činnost mnohem oblíbenější, přesto se nám nemusí podařit dostat se na každé místo. Pro tyto případy je skvělou volbou bezdrátový zastřihovač trávníku.

Zahrady se mnohdy potýkají s nezvanými škůdci, které páchají nedozírné škody. Mezi takové škůdce patří slimáci, které vám pomůže účinně lapit past na slimáky.

Pohodlný odpočinek

Teď, když jste se o zahradu tak pečlivě postarali, zcela jistě si zasloužíte odpočinek a posezení na měkkém podsedáku. Pokud si kávu nebo jiný nápoj odložíte na stylový servírovací stolek, bude váš odpočinek dokonalý.