Vyberte si vhodnou obuv pro každou příležitost

Vyberte si vhodnou obuv pro každou příležitost

Ulehčete kloubům a svalům během procházky díky správně zvoleným botám.

Procházky během teplých dnů

Přivítejte teplé dny procházkou městěm v prodyšné obuvi. Ještě před nasazením bot sáhněte po vložkách, které absorbují vlhkost a příjemně voní. Každou milovnici módy potěší měkoučké baleríny s protiskluzovou podrážkou. Pokud hledáte boty, které vám budou sedět jako ulité, dejte šanci balerínám s elastickým páskem pro lepší držení na noze. Elegantní dámy potěší boty Beata s květinovým vzorem.

Procházka v přírodě

Do přírody si vezměte pevnou obuv, která vám pomůže tlumit došlapy a zmírnit tak zátěž na kolena. Dámám učarují pohodlné tenisky s moderním designem. Pro pány máme k dispozici botasky se suchým zipem na rychlé obutí. Dopřejte svým kloubům extra starostlivost a pořiďte si spolu s botami i multifunkční vložky pro ještě vyšší komfort při chůzi.

Obujte se do deště

I holínky můžou být trendy kouskem v šatníku! Na upršenou zahradu se vám perfektně hodí krátké gumové nazouváky. Holínky Filomena s elegantním vzhledem perfektně sednou ke každému outfitu do města.

Vylepšete svoji obuv

Trápí vás studené nohy? Pořiďte si pár hřejivých vložek z ovčí vlny a dopřejte si extra dávku tepla. A pokud vám nové boty způsobují otlaky, zbavte se jich s naším gelovým chráničem na paty.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.