Jaké boty nosit v horkém letním počasí

Jaké boty nosit v horkém letním počasí

V létě se chodidla v neprodyšných nebo těsných botách zapařují a mohou vznikat odřeniny, otoky a kožní problémy. Inspirujte se našimi tipy pro pohodlnou obuv do horkých dní.

Boty pro domácí pohodlí

Pantofle dovolí vašim chodidlům dýchat: obujte si pantofle Karolína s klínovým podpatkem nebo pantofle Megan s protiskluzovou podešví. Chybu neuděláte ani s pantofli Sally s korkovou stélkou, která zespodu chrání chodidlo před horkem. Na všechny troje pantofle najdete na webu kladné recenze od našich spokojených zákazníků.

Boty na výlet do přírody

Na výlet do přírody si rozhodně neberte baleríny nebo pantofle, protože v nich není noha pořádně ukotvená a nemá oporu pro celodenní chození.

Zvolte pevnější boty z prodyšného materiálu – například z kůže. Vyzkoušejte koženou obuv Susan. Kožené boty mají zároveň delší životnost.

Na kratší zdravotní procházky si můžete obout  lehkou sportovní obuv Alena.

Boty do práce nebo do společnosti

Boty do práce nebo do společnosti by měly být pohodlné a zároveň slušivé. Obujte si kožené sandály Mája s nastavitelnými pásky na suchý zip a s anatomicky tvarovanou vložkou. Nebo vyzkoušejte sandály Dana s klínovým podpatkem, který tlumí nárazy. Pohodlné zapínání vám zajistí kožená obuv Kim s páskem na suchý zip a s protiskluzovou podešví.

Chcete si prohlédnout další obuv? Klikněte na tlačítko a prozkoumejte náš e-shop.

Prohlédnout si obuv