Jak vylepšit domácnost za pár korun

Jak vylepšit domácnost za pár korun

Na úpravy domácnosti s Magnetem3Pagen nepotřebujete tisíce. Stačí vám pouze pár dobrých rad a pomocníků, kteří nestojí skoro nic.

Domácí práce můžou být zábava

Každý domácí kutil potřebuje množství nářadí. Vyměňte desítky šroubováků za 2 univerzální a ušetříte peníze a místo. Na šroubování v těžko dostupných místech poslouží flexibilní nástavec na vrtačku. Ochráníte si s ním páteř a práce vám půjde od ruky. Pokud svoji polovičku chcete překvapit zavěšením obrazu, které jí slibujete už několik měsíců, udělejte to s kouzelnými šrouby, které zašroubujete do stěny bez vrtání.

Ušetřete peníze s domácím čističem

Ušetřete peníze za drahé čističe a připravte si univerzální čistič. Smíchejte 190 ml peroxidu vodíku, 125 ml octa, 1 lžíci tekutého mýdla, 10 kapek čajovníkového oleje a 500 ml vody.

Zatočte s plevelem

Vylepšete i svou zahradu a zbavte se plevelu. Na dlážděné chodníky použijte čistič spár. Pokud se chcete zbavit plevele bez námahy, vyzkoušejte náš lehký a výkonný vypalovač. Po vyčištění plevele stačí chodník udržovat elektrickým čističem s nylonovým kartáčem a zahrada pro vás už nikdy nebude problémem.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.