Co darovat k MDŽ? 4 tipy na dárky

Co darovat k MDŽ? 4 tipy na dárky

Potěšte svou kamarádku, sestru nebo maminku květinovou vůní, dekorativní kosmetikou nebo novou kabelkou. Podívejte se, jaké dárky udělají radost každé ženě!

Parfém

Kvalitní vůně zaručeně potěší každou ženu. Romantické duše ocení parfémovou vodu Romantic. Nebo rovnou sáhněte po sadě tří parfémů, které zaujmou svěží květinovou vůní i originálními flakony. Ovocná vůně je zase ideální teď na jaro. 

Kosmetika

Touží vaše kamarádka nebo sestra po delších řasách? Pečující řasenka s provitamínem B5 a vitamínem E hydratuje a posiluje růst řas. Ženám, které rády nosí výrazný make-up, nemůže chybět lesk pro plnější rty. Přibalte ještě kapesní zrcátko a dokonalý dárek je na světě.

Dekorace do bytu

Namísto karafiátů obdarujte maminku nebo babičku radši květinovou dekorací, která jen tak neuvadne. Dáte přednost petúnii, lučnímu kvítí, nebo konvalince? Hezkým dárkem jsou také dekorační figurky, například porcelánová panenka nebo svítící zajíčci.

Kabelka nebo peněženka

Pro kabelku se místo v šatníku vždycky najde. Kožená kabelka v bílé barvě působí luxusně, klasická černá se zase hodí ke všemu. Radost udělá i patchworková peněženka z pravé kůže, do které se vejdou všechny nezbytnosti.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.