Inspirace na moderní obývák ve vintage stylu

Inspirace na moderní obývák ve vintage stylu

Vytvořte si moderní a útulný obývák ve vintage stylu, který nikdy neomrzí.

Květovaná nadílka

Ozdobte svoji domácnost vhodně vybranými květy, které oživí váš interiér. Do prázdného rohu můžete dát monsteru nebo tchýnin jazyk. Pohled z okna zase ozvláštní magnólie, kterou dostanete spolu s květináčem. Pokud milujete dřevěné dekorace a nábytek, vhodným květem pro váš obývák je kytice kopretin.

Večerní pohoda při světle svíček

Udělejte si romantický večer s partnerem při svíčkách, které provoní místnost ve svícnu ve tvaru růže nebo bílého květu. Pro milovníky světelných dekorací máme připravený dekorační strom s motýli. Jestli máte obývák spíše do fialové barvy, určitě sáhněte po květinovém stromku, kterým perfektně vyplníte prázdné místo.

Vintage vychytávky a dekorace

Odpočiňte si u televize s nataženýma nohama na podnožce, která v sobě ukrývá držák na časopisy a dvě zásuvky. Budete tak mít všechno potřebné „při noze“. Šikovnou dekorací je i bílý organizér ze dřeva, se kterým budou mít všechny věci svoje místo. K organizéru si pořiďte ještě rohovou polici ve stejném stylu a slaďte celý interiér.

Dejte pohovce nový oděv

Ušetřete za novou sedačku a vyberte si potah na křeslo, který se do vintage obýváku perfektně hodí díky vzoru Patchwork. Jako třešničku na dortu dolaďte k obýváku dekorační polštáře, konferenční stolek a nový obývák je na světě.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.