Jak ušetřit čas při jarním úklidu?

Jak ušetřit čas při jarním úklidu?

Připravte svůj byt a terasu na příchod jara s našimi pomocníky, kteří vám uklízení nejen ulehčí, ale taky urychlí.

Povymetejte všechny kouty

Na úzké podlahové lišty a zárubně dveří vezměte prachovku s promyšleným zakřivením a vytřete s ní všechna těžko dostupná místa. Mezeru mezi radiátorem a stěnou vyčistíte čisticí tyčí a nečistoty pod sedačkou jednoduše vysajete plochým nástavcem na vysavač.

Čistá okna bez šmouh

Čištění oken proměňte na zábavnou činnost s naším akumulátorovým čističem. Stačí do rozprašovače nalít vodu s čisticím prostředkem, nanést na okna a poté vodu z oken vysát. Okna a zrcadla ve vaší výšce rychle a efektivně umyjete s bezdrátovým čističem oken. Při čištění nezapomeňte na okenní rámy, se kterými vám pomůže náš kartáč se škrabkou na drážky.

Perfektně čistý balkon a terasa

Na venkovní podlahy použijte koště s tvrdším a odolnějším smetákem, který vyčistí i odolnější znečištění. Velmi účinnou pomůckou na úklid podlah je koště s drátěnými štětinami – dostane se do úzkých štěrbin a dosáhnete tak požadovaného výsledku.

Dopřejte rukám hydrataci

Po vydatné práci s čisticími prostředky nezapomeňte dopřát svým rukám pořádnou dávku hydratace. Vaše dlaně a nehtové okolí udrží hebké hydratační krém. Oslabené nehty podpoříte zpevňujícím lakem na nehty.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.