Tipy na letní oblečení

Tipy na letní oblečení

Vždycky se hodí mít pohodlné a stylové oblečení – ať už se vypravíte k vodě, půjdete do společnosti nebo se vydáte na výlet. 

Oblečení k vodě

K pohodě u vody jsou samozřejmostí plavky, které budou lichotit vaší postavě, letní klobouk a sluneční brýle. Oblečení můžete na procházky po pláži doplnit o mušlový náramek.

Tip: Do tašky nezapomeňte kromě opalovacího krému a vody přibalit ještě osušku, ručník a turban pro šetrné vysoušení vlasů.

Oblečení do společnosti

Pro formální a elegantní vzhled zvolte triko Anna a přes něj černý nebo oranžový kardigan, který můžete zapnout ozdobnou sponou, aby vám i v podvečer bylo pořád teplo. Jako spodní díl si oblečte elegantní kalhoty z pružného žerzeje. 

Druhou variantou pro sladěné oblečení jsou vzdušné černé šaty doplněné o kabelku na zip nebo o kabelku se střapcem

Tip: Buďte nepřehlédnutelná a ozdobte se zářivými magnetickými náušnicemi nebo magnetickým náhrdelníkem.

Oblečení na výlet

Na výlet se oblečte především prakticky. Pro delší procházku v přírodě jsou základem pohodlné tenisky. Kromě kalhot můžete vyzkoušet sportovní legíny a k nim obléct funkční triko. Před silnými slunečními paprsky se ochraňte letním kloboukem a skládacími slunečními brýlemi. Peníze, kapesníky a další drobnosti se hodí dát do pouzdra na pásku.

Večer bude chladněji, takže si do batůžku můžete připravit termo triko a termo legíny. Před deštěm vás od nejhoršího uchrání skládací klobouk proti dešti.

Tip: Přibalit si s sebou můžete i hole na nordic walking.

Pro kratší výlet do města zvolte tričko s potiskem a letní kalhoty nebo barevné šaty.

Zajímají vás další módní kousky? Prozkoumejte celou kategorii Móda a doplňky. Stačí stisknout tlačítko.

Prohlédnout další oblečení