Tipy na praktické dárky i dárky pro radost

Tipy na praktické dárky i dárky pro radost

Pro ženy, muže, pro radost i pro usnadnění vaření nebo uklízení. Mrkněte na naše tipy, co komu letos dát pod stromeček!

Dárky pro radost – ženy
Milovnice šperků určitě potěší třeba perlové náušnice (s výběrem zvěrokruhu), perlový náhrdelník a perlový náramek. Dárkem na míru může být náhrdelník s přívěskem se znamením zvěrokruhu. Chutnou kávu po probuzení, k dezertu nebo pro večerní siestu vám připraví kávovar se skleněnou konvicí. Příjemné obutí do zimního počasí zajistí vodoodpudivé termo boty Bea, hřejivé kozačky Xara anebo zimní obuv Gea s podešví přilnavou i na kluzkých ulicích. Radost můžete udělat také krémem, kabelkou nebo peněženkou.

Dárky pro radost – muži
Pány může potěšit stolní gril Plancha s nepřilnavou vrstvou a termostatem společně se 4dílnou sadou grilovacího náčiní nebo železná pánev pro pečení i grilování. Z oblečení nabízíme pánský kardigan nebo bavlněnou košili s příměsí elastanu. Radost můžete udělat i novou koženou peněženkou. Potřeby do auta se hodí vždycky: držák na mobil, potah na volant nebo krční polštářek. V zimním počasí muži jistě ocení vyhřívanou škrabku na sklo.

Jednodušší práce v kuchyni
Do většiny slaných jídel je potřeba nakrájet cibuli nebo česnek. Pořiďte si kráječ na cibuli nebo kráječ na česnek, abyste ušetřili čas a předešli případným nehodám při krájení. Mixér s mísou z nerez oceli vám zase pomůže rychleji a pečlivěji míchat a šlehat. Neustále ostré nože zajistí brousek. Stává se vám, že se pytel v koši propadne dovnitř a pak nevědomky házíte odpad mimo? Pořiďte si 4 držáky na odpadkový pytel.

Lehčí úklid domácnosti
Vyluxujete občas zapadlou náušnici nebo knoflík? Pořiďte si nástavec na vysavač se sběrnou nádobkou – nic z toho už neskončí v sáčku vysavače. Pro snadný úklid si můžete pořídit mechanický vysavač. Na vyčištění podlah máme rotační mop s kbelíkem. Vyčištění nečistot ze spár mezi dlaždicemi si zjednodušte pomocí 2 gum na čištění. Nedrží vám během žehlení potah na žehlícím prkně? Napněte ho pomocí 4 napínáků. Potřebujete občas něco zašít? Vyzkoušejte ruční šicí stroj pro drobné šití, se kterým ušetříte svoje prsty.