Chraňte vlasy před zimou

Chraňte vlasy před zimou

Zima vysušuje nejen naši pokožku, ale ničí i naše vlasy. Přečtěte si náš blog a my vám prozradíme, jak si zachovat lesklé vlasy bez roztřepených konečků i během zimních měsíců.

Pravidelným zastřiháváním ke zdravým vlasům

Chcete mít zdravé a dlouhé vlasy? Nezanedbávejte zastřihávání roztřepených konečků. Pokud je kadeřnictví zavřené anebo se vám nikam nechce, sáhněte po prostřihovacím hřebenu. Rychle a bez námahy stačí přejet po suchých vlasech a zbavíte se neposlušných pramínků.

Klasická gumička vlasy zbytečně potrápí

Netrestejte vlasy stáhnutím pevnou gumičkou. Dopřejte jim volnost a namísto gumičky sáhněte po sponách do vlasů, které je udrží pohromadě i bez ničení.

Kvalitní pomůcky na úpravu účesu

Pokud si bez natáčení kulmou svůj účes nedovedete představit, sáhněte po produktech, které vám umožní regulovat teplotu vzduchu. Poskytnou vám tak ochranu před poškozením vysokou teplotou a vlasy si oddychnou. Pokud chcete riziko poškození minimalizovat, sáhněte po natáčkách, které vytvoří vlny i bez potřeby teplého vzduchu.

Hydratace je základ lesklých vlasů

Nechcete drahé masky z obchodu? Udělejte si domácí! Stačí smíchat zralý banán, avokádo a 2 lžíce kokosového oleje. Vzniklou masku naneste na vlasy, počkejte 20 až 30 minut a následně vlasy umyjte šampónem a kondicionérem jako obyčejně.